Gammel klassiker blir ny!

Da Fjols til Fjells hadde premiere i 1957 ble den en umiddelbar publikums-suksess. Den er Norges fjerde mest sette kinofilm gjennom tidene, er en del av serien «Norske klassikere» og blir ofte vist på NRK i påsken. For mange nordmenn er det ikke påske før de har sett Fjols til Fjells! Leif Juster og Unni Bernhoft utgjorde superteamet som fikk hele Norge til å knekke sammen av latter.

Påsken nærmer seg på hotellet i Trysil, og de ansatte gjør seg klare til å jobbe på høygir for at hotellet skal bli historisk: det kan nemlig vinne den gjeve tittelen «Årets påskehotell» for femte året på rad. Men starten på påskeeventyret  får en uventet vending, og plutselig er det opp til resepsjonist Poppe, kokk Morten og renholder Pia å drive hotellet gjennom årets viktigste hotellsesong og hente hjem pokalen. Hvor vanskelig kan det egentlig være å drive et hotell?

Det blir et spinnvilt kaos når forventningsfulle hotellgjester, sinte hyttenaboer, protesterende teologistudenter, klossete dansker, snobbete svensker, festglade ungdommer og en særdeles kald hotelldirektør møtes til en påskeferie fylt med de merkeligste historier, konflikter og overraskelser. Det skal vise seg at det å drive hotell kanskje ikke var så enkelt som de hotellansatte så for seg.


Tips en venn med knappene under.