Om Fjols til Fjells Strikk

House of Yarn har inngått en partneravtale med den nye FJOLS TIL FJELLS humor-satsingen på kino og TV. 21. februar har kinofilmen, som er en oppfølger til originalen fra 1957 med Leif Juster i hovedrollen, premiere.

Den nye filmen foregår i velkjent hytte- og fjellpåske-setting, og raljerer med norske påske-tradisjoner med skikkelig galskap og frisk humor.

Filmen blir fulgt opp med TV-serien som har sendestart på TV-Norge i oktober 2020. Nå ser det ut til at FJOLS TIL FJELLS skal gå på TV-skjermen i hele 4-5 sesonger. Og da lover vi enda mer ny og fjollete FJOLS TIL FJELLS strikkedesign og oppskrifter når serien kommer på TV i oktober!

Basert på en gammel klassiker

Da Fjols til Fjells hadde premiere i 1957 ble den en umiddelbar publikums-suksess. Den er Norges fjerde mest sette kinofilm gjennom tidene, er en del av serien «Norske klassikere» og blir ofte vist på NRK i påsken. For mange nordmenn er det ikke påske før de har sett Fjols til Fjells! Leif Juster og Unni Bernhoft utgjorde superteamet som fikk hele Norge til å knekke sammen av latter.

Handlingen

Påsken nærmer seg på hotellet i Trysil, og de ansatte gjør seg klare til å jobbe på høygir for at hotellet skal bli historisk: det kan nemlig vinne den gjeve tittelen «Årets påskehotell» for femte året på rad. Men starten på påskeeventyret får en uventet vending, og plutselig er det opp til resepsjonist Poppe, kokk Morten og renholder Pia å drive hotellet gjennom årets viktigste hotellsesong og hente hjem pokalen. Hvor vanskelig kan det egentlig være å drive et hotell?

Det blir et spinnvilt kaos når forventningsfulle hotellgjester, sinte hyttenaboer, protesterende teologistudenter, klossete dansker, snobbete svensker, festglade ungdommer og en særdeles kald hotelldirektør møtes til en påskeferie fylt med de merkeligste historier, konflikter og overraskelser. Det skal vise seg at det å drive hotell kanskje ikke var så enkelt som de hotellansatte så for seg.

Se filmtraileren her